Ferie!!

Da har jeg endelig hatt meg en skikkelig ferie! For første gang på noen år, tar jeg sammenhengende ferie, og reiser og gode greier! Vi hadde oss 2,5 uker rundt omkring i Norge, og det store utland.

Jeg var først en tur innom Skjærgårdsfestivalen på Risøya i Tvedestrand kommune. Her har jeg vært før, og det pleier alltid å være vellykket (uavhengig av været igrunn, selv om det var fint vær i år 🙂 )

Etter masse god musikk og avslapping i sørlandsidyllen, bar det over til Rygge flyplass, hvor 10 reiseklare folk tok flyet til Puerto Banus, Marbella. Vi fikk et fantastisk hotellrom, med en utrolig utsikt!

Vi oppholdt oss i en ganske ok del av byen hvor folk flest var relativt velstående. Siden bilder sier så mye mer enn ord, legger jeg ved et par her. 🙂

Vi dro litt rundt på båttur, Miriam forsøkte seg på å finne ut hvordan man brukte kameraet mitt, og fikk det til 😉

Til slutt hadde vi oss en tur til østlandet / Oslo-området hvor vi besøkte venner, familie og andre kjente. Miriam fikk besøkt den norske operaen for første gang. 🙂

Nå er det tilbake til hverdagen, som faktisk er litt spennende for tiden! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.