One thought on “Kvalitetsbiler

 1. Sånn går det når flere og flere dytter produktene sine fulle av deler som er “made in China”. Kan nesten garantere at dette er tilfelle i mange av disse tilfellene.
  Har utrolig dårlig erfaring med chinadeler selv. Jeg jobber med maskiner til daglig, og det skulle utprøves noen nye som var produsert i China. Etter 1 times bruk ramlet de uten unntak fra hverandre: Gummidempere var harde som plast, kilereimer delte seg på langs, skruene i gummioppheng røk tvers av, store kulelagere skar seg, setskrue som holdt et reimhjul var flat som en vanlig skrue på enden, noe som førte til at alle reimskivene løsnet, skruer som holdt motoren på plass røk sånn at motoren hang og slang, gearkasse i aluminium revnet rundt hele sånn at den ble delt i to, og sånn kan jeg fortsette i det uendelige.
  Hjemme har jeg et spabad som er “made in USA”. Dette var ca 1. år gammelt da lysstyringen røk. Jeg lukket opp, og gjett hva jeg fikk se: “Made in China”. Firmaet byttet hele greia uten problem, og de sa at det er vanlig at de ryker.
  Til slutt vil det ikke være noe som heter kvalitet i det hele tatt lenger, siden anerkjente fabrikker putter chinadeler inn i sine produkter.
  Tenk på de stakkarene som skaffer seg biler som er konstruert i dette juggelproduserende landet, noe som blir mer aktuelt nå som de kjøper opp bilindustri rundt omkring i verden.
  Jeg grøsser og gråter på deres vegne mens jeg kjører min 78 Lincoln Mark V totalt fri for “made in China”. :o)

Leave a Reply

Your email address will not be published.